Бібліотека на дачі

2012-08-12

/Files/images/IMG_5765.jpg Бібліотека на дачі

Працівники відділу позастаціонарного обслуговування бібліотеки - філії № 17 Сумської Центральної бібліотечної системи завжди стараються донести книгу, інформацію до читача безпосередньо на робочі місця. От і започаткували літню програму обслуговування «Бібліотека на дачі».

Бібліотекар відділу Людмила ШКУТ є активним членом одного з садово-огороднього товариства, тож робить все, аби «колеги» могли познайомитись з профільною цікавою інформацією: як вирощувТака ініціатива дуже сподобалася членам кооперативу, а деякі поради, отримані за допомогою бібліотекаря, вже втілюються на дачних ділянках.

До того ж, це гарна нагода не лише почитати журнали та газети, а ще й разом відпочити, поспілкуватися з друзями, поділитися кулінарними рецептами та секретами отримання і зберігання гарного врожаю .

Така ініціатива дуже сподобалася членам кооперативу, а деякі поради, отримані за допомогою бібліотекаря, вже втілюються на дачних ділянках.

«Бібліотека на дачі» буває щотижня», - розповіла Людмила Шкут. – «Ми виконуємо заявки городників на інформаційні матеріали. Найбільше їх цікавлять нові прогресивні сорти рослин і технології їх вирощування, і звичайно, секрети консервації та кулінарії».

А вже восени в бібліотеці планують організувати виставку «Вирощено своїми руками».

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi